The Slotfather part II

The Slotfather part II är efterföljaren på Betsofts populära spelautomat The Slotfather. I det här spelet möter du samma huvudkaraktär nämligen ”The Slotfather” som är precis som i sin föregångare en karaktär inspirerad av filmen The Godfather men istället för bankrån och mord så är The Slotfather kungen över stadens casinoverksamheter. Spel tillverkade av Betsoft är ofta synonymt med bra design och bra kvalitet överlag och denna gången är inget undantag. Här har man lyckats att göra en väldigt bra uppföljare på ett redan mycket bra spel.

Fakta om spelet

Precis som sin föregångare så är det i grunden en klassisk slotmaskin med fem hjul och tre rader men i den här slotten så finns det hela 243 olika vinstlinjer, eller vinstvägar kanske är bättre att kalla dem i detta fall då det inte alltid rör sig om en linje. Lägsta möjliga insats ligger på 0,50 euro och högsta möjliga insatsen ligger på 125 euro. The Slotfather part II är skapat i mobilversion vilket gör att du som gillar att spela slots i mobilen gladeligen kan testa på denna uppföljare.

Bonusfunktioner

I The Slotfather I fanns många roliga bonusfunktioner som ökade spelupplevelsen och det hittar vi även i denna uppföljare. Här finns möjlighet både till free spins och bonusspel med bra vinstchanser. Free spins-läget aktiverar du genom att få upp tre eller fler scatter-symboler som är i form av en värdetransport. Du kan få upp tre till fem scatter-symboler samtidig på spelplanen och ju fler du får upp desto fler free spins vinner du men du får även en myntvinst. Efter free spins-läget så får du ”Big Boss Bonus” där du vinner en slumpmässigt vald summa mynt. Bonusspelet går ut på att diskutera med en förhandlare och det gör du genom att klicka på olika dokument. I dokumenten står det antingen en summa pengar eller en nitlott, ett typiskt ”pick and click”-spel.