The Slotfather

Vad The Slotfather är för något och vilket tema spelautomaten har behövs nog egentligen beskrivas då namnet talar för sig själv. The Slotfather är utvecklat av Betsoft och även om storyn bakom slotten inte är exakt densamma som i filmen The Godfather så är likheterna slående – utmärkt för alla filmälskare! Istället för att handla om bankrån och utpressning så handlar spelet om The Slotfathers casinoverksamhet.

En av de första med 3D-effekt

The Slotfather var en av de första spelautomaterna som Betsoft utvecklade med 3D-effekt. Designen är snygg och temat känns mycket väl genomtänkt vilket alltid ökar spelupplevelsen på en slot. Slotten har fem hjul, tre rader och 30 stycken vinstlinjer. Här finns förutom de klassiska vinstmöjligheterna med matchande symboler både bonusspel och möjlighet till free spins.

Bonusspel och free spins

Det finns några olika bonusfunktioner i The Slotfather och en av dem är ett bonusspel som du kommer till om självaste The Slotfather dyker upp på minst tre ställen på aktiva vinstlinjer. Här får du i uppgift att placera ut hans spelautomater på tre av sex olika verksamheter i staden; du ska lista ut på vilka platser du tror att spelautomaterna kommer att dra in mest pengar. När du har slutfört uppdraget får du komma in på The Slotfathers kontor och få din lön för mödan. En annan rolig bonusfunktion kallas för ”lömsk direktvinst” och hit kommer du om mannen med glasögon som är en revisor dyker upp före eller efter en symbol av en portfölj. Revisorn kommer då att sträcka sig efter portföljen och kasta ut ett gäng sedlar över spelplanen, som direkt blir din vinst. Utöver detta finns även scatter-funktion där du kan vinna upp till 1 500 mynt samt en free spins-funktion som kallas för Maffians Free Spins-multiplikator. Hit kommer du genom att få upp symbolen av en gangster och symbolen av ett maskingevär bredvid varandra.